HI Produktsegmenter

HI Produktsegmenter

Offshore / Marine

HI Offshore/Marine
Hummervolls offshore- og marine-produkter har blitt utviklet spesielt med tanke på vedheft til stål og optimal korrosjonsbeskyttelse. HI dekksbelegg har høy slitestyrke og slagfasthet, og er designet for en levetid på gjennomsnittlig 20 år. Alle produkter er løsemiddelfrie.

Dekorativ

Hummervolls offshore- og marine-produkter har blitt utviklet spesielt med tanke på vedheft til stål og optimal korrosjonsbeskyttelse. HI dekksbeleggene har høy slitestyrke og slagfasthet og er designet for en levetid på gjennomsnittlig 20 år. Alle produkter er løsemiddelfrie.

Utendørs

Hummervolls utendørsbelegg er UV bestandige, resistente mot temperatursvingninger, har utmerkede rissoverbyggende egenskaper og er frostsikre. Hummervoll tilbyr belegg som er spesielt designet for parkeringsanlegg og et bredt spekter av naturstein- og gummibelegg.

Landbasert industri

Hummervolls standardsystemer for industriell bruk er tilpasset ulike funksjonskrav - fra enkel overflateforsegling til slitesterke belegg som tåler tunge laster og trucktrafikk. Også beleggsystemer for parkeringshus går inn i produktspekteret.

Spesialprodukter

Hummervolls spesialprodukter omfatter systemer for antistatiske gulv, belegg med høy kjemikaliebestandighet og et patentert system for isfrie rømningsveier under arktiske forhold.

Privat

Hummervoll har spesielt ett produkt som er meget godt egnet som gulvmaling for garasjer, kjellerrom, vaskerom og andre arbeidsområder i private hjem, HI EP Betongmaling. HI EP Betongmaling er en vannbasert epoxy som påføres med rull, noe som også gjør produktet meget anvendelig i ”gjør-det-selv” prosjekter.Klikk her for Leggebeskrivelsen. Også andre HI-produkter kan godt benyttes på hjemmefronten, for eksempel i kjøkkenet. Her anbefales det å benytte en erfaren gulventreprenør for å oppnå ønsket resultat.

e-mail icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon